UUUU, ZAKOPALI IH! Oglasile se porodice Ane i Davida, a njihove poruke... Nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UUUU, ZAKOPALI IH! Oglasile se porodice Ane i Davida, a njihove poruke... Nije dobro!

Neće potrajati!

David Dragojević i Ana Korać su konačno započeli svoju ljubavnu romansu u Zadruzi. Nakon diskvalifikacije i izlaska iz Zadruge Aleksandre Subotić, njegove devojke on je glumio ucveljenog momka, ali vrlo brzo je utehu pronašao u zagrljaju Koraćeve.

On joj se danas žalio na Aleksandru i sve što mu je smetalo u vezi sa njom, a vest o tome možete pročitati ovde.

Odmah nakon što je izašla i vest da su njih dvoje zajedno, oglasili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i članovi njihovih porodica.  Anina majka je podržala vezu, ali je se i uzdržala od suvišnih komentara.

- Ja moju Anu uvek podržavam, uvek je imala podršku i od majke i od pokojnog oca, zbog njega je i ušla ponovo, pre nego što je preminuo, njegova želja je bila da uđe, a onda se to desilo iznenada, bila je mnogo vezana za oca. Uvek ima podršku, nije što je moja, ali je kulturna i iskrena - rekla je majka Koraćeve.

Kada su je pitali kolkiko će veza potrajati, njen odgovor nije bio optimističan.

- Ne volim da predviđam, verujte, to tu kako je, šta je oni najbolje znaju, videće i kad izađu, ja se u to ne mogu mešati, to je njihova odluka, šta god da urade - rekla nam je Ljiljana.

Davidov brat ipak nije bio tako prijateljski nastrojen prema čitavoj situaciji, pa je za novinare Pinka dao veoma kratku izjavu.

- Ne dajem nikakve komentare za novine, hvala na pozivu - rekao nam je kratko Dejan, a mi možemo da primetimo da njegova izjava i ne odiše oduševljenjem zbog bratove novonastale sreće.

Pravo ime folkerke je MINIRA JAŠARI? Najzad PROGOVORILA o tome! Prvo negirala, pa ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.