UŠTEKAO SI U KREMICU, NA KVARNO! Maja tvrdi da je Car prevario produkciju: Uneo nedozvoljene supstance?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 18:04

"UŠTEKAO SI U KREMICU, NA KVARNO!" Maja tvrdi da je Car prevario produkciju: Uneo nedozvoljene supstance?

Na sve načine pokušava da ga isprovocira!?

Sinoć je došlo je do neviđenog loma i tuče između Maje Marinković i Filipa Cara, kada je on njoj uništavao stvari što je dovelo do toga da ona nasrne na njega,  A DETALJNIJE O TOME POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ono što je prethodilo ovom haosu je trenutak kada je Maja optužila Cara da koristi nedozvoljene supstance u Zadruzi, a nakon toga je i Car rekao da poseduje snimak Marinkovićeve u telefonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja navodno koristi narkotike, po njegovim rečima DETALJNIJE O OVOME POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Maja je prethodno za crnim stolom, a nakon emisije pozivala nadležne organe da reaguju, jer je on navodno uneo nedozvoljene supstance te prevario produkciju, po njenim rečima, a DETALJNIJE O TOME POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Kako je Maja navela i tvrdi, te se i klela da je Car navodno u kremicama uneo nedozvoljene supstance i time obmanuo produkciju, jer niko nije mogao da pomisli da se u kremama nalaze, po Majinim rečima, nedozvoljene supstance. Ona je to objasnila Slađani Lazić koja je sedela pored nje ovim rečima:

Uštekao si na kvarno. Na kvarno u kremicama. Na kvarno stavio u kremu uštekao sve. Svega mi na svetu. - govorila je Maja.

- I Aleksandra je rekla - govorila je Maja.

- Aleksandra je svašta rekla o meni i povukla je devojka sve - rekao je Car i dodao:

- Mi ovde nemamo cigara, da li si Slađo išta mogla da uštekaš? - pitao je Slađanu Lazić:

- Ne, nikako - negodovala je Lazićeva.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.