USTATI I OTIĆI... Lepa Brena u dve rečenice objasnila ŠTA misli o situaciji s Lukasom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"USTATI I OTIĆI..." Lepa Brena u dve rečenice objasnila ŠTA misli o situaciji s Lukasom! (FOTO)

Dosta je ćutala...

Ovih dana je pevač Aca Lukas bio takoreći "najglasniji" na estradi, prozivajući i verbalno napadajući svoje koleginice, nazivajući ih raznim pogrdnim imenima.

GAGI PROGOVORIO O LUNINIM SILIKONIMA: Ona to zbog scene, ali... Otkrio i sve o svojoj TERAPIJI i mesečnoj zaradi (VIDEO)

Za to vreme, Jelena Karleuša mu je povremeno i odgovarala, dok se Lepa Brena nije oglašavala, već je na svom Instagramu isključivo delila snimke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje pokazuju koliko je uspešna u svom poslu.

Ipak, izgleda je i njoj dosadilo da ćuti, pa je krenula da odgovara na Lukasove provokacije. Nakon njenog prvog oglašavanja, ona je rešila da i indirektno stavi do znanja šta misli o celoj situaciji:

- Čim je čovek stariji i mudriji, sve manje ima želju da se raspravlja o nebitnim stvarima. Jednostavno, ima želju ustati, poželeti sve najbolje i otići - citirala je Brena Al Paćina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.