USTALA JE, ZAKAČILA ME JE RAMENOM, A JA SAM JE ŠUTNULA Srpske pevačice se fizički obračunale zbog onog žutog

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"USTALA JE, ZAKAČILA ME JE RAMENOM, A JA SAM JE ŠUTNULA" Srpske pevačice se fizički obračunale zbog "onog žutog"

Letelo na sve strane!

Njih dve nisu mogle da sede jedna pored druge, nastao je haos.

U pitanju su Mina Kostić i Indira Aradinović Indi koje su se 2008. potukle na generalnoj probi “Grand“ festivala. Povo za obračun navodno je bio Tiosav Sretenović Tika sa kojim se Indi, navodno, u tom trenutku zabavljala, a on je Minin bivši suprug.

- Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa ‘onim žutim’ kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica koju je Saša izbacio iz ‘Granda’. Da zna da peva, ostala bi u ‘Grandu’ - ispričala je nakon toga Mina prilikom svog učešća na “Farmi”.

A u galeriji ispod pogledajte momenat kada je indi doživela nezgodu prilikom snimanja videa za instagram!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.