USPANIČENO MI JE REKAO DA JE POGOĐEN FLAŠOM I OTVOREN! Evo šta se zapravo desilo na nastupu CRNOG CERAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 21:54

"USPANIČENO MI JE REKAO DA JE POGOĐEN FLAŠOM I OTVOREN!" Evo šta se zapravo desilo na nastupu CRNOG CERAKA

Jedan od članova objasnio zbog čega su prekinuli žurku

Društvene mreže preplavio je snimak sa nastupa trep grupe "Crni Cerak", u Čačku.

Kako je naveo Relja Despotović Seksi, jedan od članova, njegovom prijatelju i kolegi iz grupe, Miljanu Rogošiću Ourmoney-ju, neko je "otvorio glavu", zbog čega se žurka istog momenta prekinula (detaljnije o tome pročitajte OVDE).

- Alo, prekida se žurka! A taj šmeker koji je otvorio Ourmoney-ja, čekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga ispred! - saopštio je Seksi preko mikrofona.

Nakon toga, oglasio se na svom privatnom profilu i objasnio šta se zapravo desilo.

- Pošto svuda piše da je bilo tuče ispred kluba u Čačku, gde smo nastupali u petak, nije bila nikakva tuča, nego mi je neko uspaničeno rekao da je Ourmoney u stvari pogođen flašom i da je otvoren - rekao je Relja i dodao:

- Niko nije otvoren, nego sam ja malo burno odreagovao, nije trebalo to baš tako da uradim. Organizacija i momci iz obezbeđenja su prva liga, odradili su sve kako treba - objasnio je mladi reper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.