USLIKANA U ŠIMANOVCIMA - STIGLA U STUDIO: Rijaliti zvezda ULAZI u Zadrugu 3, honorar 3.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USLIKANA U ŠIMANOVCIMA - STIGLA U STUDIO: Rijaliti zvezda ULAZI u "Zadrugu 3", honorar 3.000 evra!

Da se dodatno zakomplikuje situacija na rijaliti imanju.

U poslednjih nekoliko meseci se spekuliše da će Ana Korać ući i u treću sezonu rijalitija "Zadruga" iako još nije bilo zvanične potvrde - ni njene, a ni od strane produkcije.

Devojka iz Ivanjice je sada objavila sliku iz Šimanovaca, gde je bila na snimanju novogodišnje emisije "Amidži šou", a odmah su počele nove spekulacije o ulasku na rijaliti imanje koje se nalazi odmah pored "Pinkovog" studija gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona snimala praznični program.

Ona se obukla kao seksi Baba Mrazica, a o ulasku u "Zadrugu 3" nije rekla ni reči.

@amigshow 🌟🔥🌡🎅🎄🎁

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on Dec 26, 2019 at 4:21pm PST

Kako saznaje portal "SrbijaDanas.com", Koraćeva je već završila sve poslove sa produkcijom i planirano je, ako sve bude u redu, da na imanje u Šimanovcima uđe baš za novogodišnju noć, takođe obučena u seksi Baba Mrazicu.

- Htela je da uzme veliku lovu, ali se i produkcija cenkala te su se našli na honoraru od 3.000 evra mesečno. Ana nije bila zadovoljna cifrom, ali je ipak pristala. Tražila je i posebne uslove, ali ih nije dobila, osim da joj se Marko Janjušević Janjuš ne obraća. I da, ulazi bez Davida Dragojevića - kaže za portal "SrbijaDanas.com" izvor blizak produkciji.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.