USLIKAN - KOD NJEGA SU JELENA I IVAN: Bio je zvezda Parova 7, a sada radi kao konobar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USLIKAN - KOD NJEGA SU JELENA I IVAN: Bio je zvezda "Parova 7", a sada radi kao konobar (FOTO)

"Ala krade čuvek, jujuju..."

Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, a oni nastavljaju vezu i posle burnih dešavanja u rijalitiju "Parovi 7" gde su se smuvali. Jelena Ilić i Ivan Marinković uživaju na slobodi i ne razdvajaju se.

Oni su rešili da posete još jednog bivšeg učesnika sedme sezone šoua u luksuznoj zemunskoj vili. Nikola Jovanović Conja je bio jedan od zapaženijih takmičara, a sada se vratio svom starom poslu - nastavio je da konobariše. Usput je malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenio i imidž - pustio je brkove.

Eto posetismo velikog konobara Conju...ala kradeee covek jujuju...

A post shared by Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official) on Aug 12, 2019 at 4:37am PDT

- Eto, posetismo velikog konobara Conju. Ala krade čuvek, jujuju - napisao je u šali Ivan ispod slike koju je postavio na Instagramu.

Njegovu fotografiju je objavila i Jelena na Instagram storiju.

- Conjavi na radnom mestu - napisala je ona u opisu fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.