UŠLA JE U VEZU SA ČOVEKOM GODINA NJENIH RODITELJA Anđela na stubu srama: Zvezdan je neće pogledati do kraja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:20

"UŠLA JE U VEZU SA ČOVEKOM GODINA NJENIH RODITELJA" Anđela na stubu srama: "Zvezdan je neće pogledati do kraja!"

"Ne želi da sluša komentare i kritike, lupa sebe i misli da će to da bude dobro, a zna da neće."

Zadrugari su dobili zadatak da biraju ko je među njima kukavica.

Na red je došla i Divna Kocić, Divna DNK, koja je osudila Anđelu Đuričić jer je stupila u vezu sa čovekom koji je godina njenih roditelja Zvezdanom Slavnićem.

- Na prvom mestu Anđela jer odlazi sa sastanka, spava, nije bila iskrena prema prijateljima i okenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je leđa najboljoj drugarici Ani. Pomislila je da će Zvezdan da ostane sa njom u vezi, a on je ne bi ni pogledao više do kraja. Drugo mesto on jer se kukavički ponaša prema prijateljima, ne želi da sluša komentare i kritike, lupa sebe i misli da će to da bude dobro, a zna da neće. Posle Maje će doći neka treća - rekla je Divna.

- A je l' misliš na neku koja može da dođe? - pitala je Marija

- Ne znam. Na trećem mestu Petrući jer sam ga pitala zašto ne raskine, a on mi je rekao da mu je draga i da ne želi da raskine. Rekao si da je voliš. Mislim da si sa njom samo do kraja, ne znam da li je voliš ili se samo igraš - rekla je Divna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.