UŠLA JE KAO NEKA ŽRTVA Zvezdana obuzeo bes, OLAJAVA bivšu kod Anđele - Nisam to zaslužio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 09:33

"UŠLA JE KAO NEKA ŽRTVA" Zvezdana obuzeo bes, OLAJAVA bivšu kod Anđele - Nisam to zaslužio!

Urnisao je Anu!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić otkrio je Anđeli Đuričić sve detalje večerašnjeg sukoba sa njegovom bivšom nevenčanom suprugom, Anom Ćurčić.

- Mnogo mi je žao - rekao je Zvezdan.

- Samo nemoj da se nerviraš. Ona kao da pokušava da te iznervira, tako izgleda. Nemoj da dozvoliš jer ne treba da te košta - dodala je Anđela.

- Neka mi ne priča neku priču, nego neka kaže da je došla da te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukanali. Ja ne mogu sad da se setim u glavi. Srećo, nije poenta u tome, nego ispada da je ona ušla kao žrtva, a došla je meni da j*be mater, a kao treba da pazim na svoje dete. Priča kakav sam napolju, kako ne postojim, nemaš više ime, neke gluposti za dete, ovo i ono. Kao da li ja znam šta radim sa 46 godina, misli na s*ks i kako nisam normalan. Ona mene kao ne poznaje, naravno da može da me napravi takavim kad me zna 15 godina. Išao sam za njom i drao sam se, a ona mi kao zove obezbeđenje - pričao je Zvezdan.

- Čemu to? Ja ne razumem. Samo ne treba da se nerviraš - rekla je Anđela.

- Nisam imao zlu namernu, samo sam hteo da spustim loptu. Evo ja sam jedini koji je ostavio i prevario ženu. Ja ne želim da neko pomisli da sam žrtva bilo čega, može ona meni da mafija. 15 godina živi sa mnom, jeste uradila je sve, ali da li treba da objašnjavam drugi deo priče? - nastavio je on.

- Već dolazite do onoga što ne treba. Nemoj da te isprovocira da joj govoriš nešto ružno - pričala je ona.

- Već jesam, ali neću više to raditi - rekao je on.

- Nije zaslužila da dobije bilo koju uvredu - govorila je Anđela.

- Nisam ni ja zalužio mnogo stvari. Došla je ovde da vadi prljav veš i da se pravda, ona će mene da kanali, sve je u pravu, ali ne dam da se us*rava. Ja se nisam sam usr*o nego mi se desilo nešto. Mogu i ja da se igram i da joj pevam pored kreveta, pa da vidim kako će kad ne spava dva dana - nastavio je Slavnić.

- Šta ti je rekla za mene? - pitala je Anđela.

- Nešto dobacuje, kao kad će brada i onaj dan što si pljunula i to je kao bitno - rekao je Slavnić.

- Molim? - pitala je Anđela.

- Kao postaviće te na mesto, e pa neće nikog da postavi na mesto. Tražiš da pričam i da se nerviram. Sve je to legalno što hoće, zato sam ti i rekao da ne dolaziš večeras. Ja ću da se derem, ne može da glumi mangupa - pričao je on.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDANOV OTAC SE OBRATIO DIREKTNO ANĐELI: "Ja bih se ubio da mi je ćerka u rijalitiju" - proplakao zbog nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

Otkrio i koju bi izabrao da je na Zvezdanovom mestu...Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje svog sina Zvezdana Slavnića koji je aktuelni učesnik rijalitija "Zadruga", ali i njegove "velike ljubavi" Anđele Đuričić koja je u žiži javnosti...Naime, najpre se dotakao same izjave njenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.