USKORO MAJKA ŽENI SINA Dragojević dirljivom objavom najavio SLAVLJE u Veterniku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 14:07

"USKORO MAJKA ŽENI SINA" Dragojević dirljivom objavom najavio SLAVLJE u Veterniku! (FOTO)

Rasplakala se od uzbuđenja!

Bivši rijaliti učesnik i pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević podelio je na svom Instagram profilu fotografiju svog brata Davida Dragojevića, a u objavi spomenuo je i njihovu majku, Biljanu Dragojević.

On je u objavi tagovao majku i brata i postavio sledeće pitanje fanovima:

- Uskoro majka ženi svoga sina - napisao je Deki u ovoj dirljivoj objavi i svojim fanovima ostavio da pogađaju između dve opcije, Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Davida.

Da li je reč o Dejanu ili Davidu i da li će se ovo najavljeno slavlje stvarno uskoro dogoditi, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Dejan Dragojević je nedavno pokazao novu devojku s kojom je u vezi već neko vreme. Oni su zajedno slavili Srpsku novu godinu u jednom beogradskom klubu i cele noći su razmenjivali sočne poljupce. Tačno u ponoć, Deki je navodno zgrabio svoju dragu i tada je pred svima pitao da li želi da se uda za njega kada se zvanično razvezde od Dalile Dragojević.

Ona je navodno pristala istog trenutka, pa se onda rasplakala od velikog uzbuđenja, navode mediji

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.