USELILA SE U NOVI DOM! Anastasija kupila dupleks od 200 KVADRATA u luks naselju u Beogradu - 5 soba, sve u STAKLU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 22:45

USELILA SE U NOVI DOM! Anastasija kupila dupleks od 200 KVADRATA u luks naselju u Beogradu - 5 soba, sve u STAKLU...

Prelepe vesti...

Anastasija Ražnatović je godinama živela na relaciji Beograd - Novi Sad, budući da je njen dečko Đorđe iz "srpske Atine", i neretko je isticala da joj to prija, ali došlo je vreme za promene.

Posle četiri godine veze, mlada pevačica i njen izabranik konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- Anastasija i Đorđe su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nedavno uselili u stan koji su kupili prošlog meseca na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu gde mladi biznismen ima kuću. Zbog njene pevačke karijere odlučili su da se nastane u prestonici. To im odgovara zato što Anastasija želi da bude blizu majke Cece, za koju je mnogo vezana - priča izvor.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- Kupili su dva stana od po sto kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak i terasu celu u staklu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a i svadba - istakao je izvor za kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.