UŠAO SA CILJEM DA RASTURI VEZU Dejana i Aleks: Car razvio STRATEGIJU za rijaliti - Sve karte OTKRIVENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 09:51

UŠAO SA CILJEM DA RASTURI VEZU Dejana i Aleks: Car razvio STRATEGIJU za rijaliti - Sve karte OTKRIVENE

Bukti rat

Za vreme Igre istine, Miljana Kulić je postavila pitanje Aleksandri Nikolić u vezi Filipa Cara, a ona nije mogla, a da ne prokomentariše njegov odnos sa Milicom Veselinović.

- Miljana, u kakvom si odnosu sa Zolom, da li je Zola bio sa tobom u izolaciji pre neki dan i da li ćeš prihvatiti lisice sa Zolom? - pitala je Milica.

- Lisice ću prihvatiti, volim zadatke, a i da ne gubim honorare... Nema potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mama sa Zolom da pričaš, nikakva spr**a i zaje**ncija ne dolazi u obzir. Naravno, osnovna komunikacija - rekla je Miljana, pa je upitala:

- Da li smatraš da te je Car iskoristio kako bi napravio bum i kako bi raskinula sa momkom sa kojim si bila? - pitala je Miljana.

- Mislim da je ušao sa strategijom, čisto da ima neku pričicu. Kada sam ga pitala otkud sa Milicom, on je rekao: "Ko drugi?". Ovo sa Milicom je iz inata - rekla je Aleks.

- Ja sam slagala zbog tebe ovde. Ne planiram da iznesem, ostaću dostojanstvena i lojalna - rekla je Milica.

- Čula sam priče neki pasoš, ovo ono, ja sam samu sebe ukanalila svojim postupcima - dodala je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.