URNISALA KUPATILO PA NASRNULA NA NJEGA! Dragana URLA na Tortu - PLAČE I ŠUTIRA sve oko sebe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNISALA KUPATILO PA NASRNULA NA NJEGA! Dragana URLA na Tortu - PLAČE I ŠUTIRA sve oko sebe (VIDEO)

Raskid definitivno?

Dragana Mitar i Edis Fetić danas ceo dan raspravljaju i svađaju se, te su i nastavili večeras u kupatilu dok je Torta prao veš Mitrova ga je ispitivala da li je sve lagao i da ju je iskoristio, na šta je on bio ravnodušan.

- Znači sve što si pričao, sve je laž. Znači završili smo za sva vremena. Nismo mogli napolju, nego smo morali da uđemo da završimo ovde. Ja sam svratište, ti si mene prodao. Kako možeš tako da se ponašaš? - urlala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Dragana.

Edo je i dalje odbijao da razgovara sa njom, a ona je krenula da ga vuče.

- Smiri se - poručio joj je Fetić.

- Neću da se smirim. Ne možeš tako da se ponašaš prema meni - nastavila je da urla Dragana, a zadrugari su ih razdvojili, dok je Lepi Mića držao Draganu, koja je sve po kupatilu išutirala, nakon što je pobesnela jer je Edo odbijao da reaguje na nju i razovara sa njom.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.