URNEBESNO! Miljana je RIBA, a ne BRKATI PRD*NJA Kija Kockar! POMETNJA zbog Kulićkine linije!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO! "Miljana je RIBA, a ne BRKATI PRD*NJA Kija Kockar!" POMETNJA zbog Kulićkine linije!? (FOTO)

Internet gori!

Pomirenje Miljane i Kulić i Lazara Čolića Zole nakon što ga je zadrugarka udarila, izazvalo je lavinu komentara gledalaca "Zadruge 3". Dok mnogi komentarišu da nije smelo da dođe do prisnijeg odnosa, jer se Miljana zaklela u svoje dete da se neće pomiriti sa zadrugarom, što je i njena majka rekla, mnogi komentarišu i zadrugarkin fizički izgled, pa je, u jednom momentu, porede sa pobednicom prve sezone Kijom Kockar.

Fuuuj, brate, nekad sam se smejala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvojim postupcima i nekako si bila... ali sad si jedna velika 0 - bio je jedan od komentara.

- Idi svome detetu, glupačo - bio je još jedan komentar gledalaca koji su zamerili Miljani pomirenje i prisan odnos sa Zolom.

- Ili sam ja zagoreo ili ova Miljana ima dobre g*zove - napisao je jedan od gledaoca na zvaničnoj jutjub stranici "Zadruge".

- Miljana je s*ks bomba! Ovo je riba, a ne brkati prd*nja Kija Kockar - bio je komentar pratioca koji očigledno ima i više nego lepo mišljenje o fizičkom izgledu zadrugarke, koja je na dijeti i po rečima njenih cimera u Beloj kući, veoma uspešno mršavi, dok sa druge strane, ovaj gledalac nema lep stav o pobednici prve sezone "Zadruge" Kiji Kockar, pa ih je uporedio. Šta će reći Kija, ostaje da vidimo.

A evo i snimka, koji je izazvao lavinu komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.