Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNI ODGOVORI OKO SRPSKIH OBIČAJA: “Crveni konac protiv poroka a dever prodaje mladu!”

Večeras u vili “Parova“, organizovaće se nadmudrivanje između Elvina Kadrića i Nikola Lakića. Njih dvojica će se boriti za opstanak u vili, gubitnik kviza biće direktno nominovan za izbacivanje. Izabela Alijoski bila je prilično maštovita kada je izabrala svoje pomoćnike, bivšeg dečka Nikolu Lakića i platonsku ljubav Elvina Kadrića koji je pobegao u zagrljaj Anđeline Marjanović . Sledi niz urenebesnih odgovora: “Ko kupuje mladu?” The post URNEBESNI ODGOVORI OKO SRPSKIH OBIČAJA: “Crveni konac protiv poroka a dever prodaje mladu!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TOTALNO NEOČEKIVANO: Nisu znali običaje za najveće pravoslavne praznike!

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2018

Večeras u vili “Parova”, u toku je nadmudrivanje između Elvina Kadrića i Nikola Lakića. Njih dvojica se bore za opstanak u vili, jer gubitnik kviza biće direktno nominovan za izbacivanje. Na pitanje “Kad se pliva za časni krst?” odgovorili su: – Na krstovdan – rekao je Lakić, a Kadra...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.