URNEBESAN SNIMAK! Karić, Tomović i Janjuš UPALI u jezero! Pali kao POKOŠENI! Plakaćete od SMEHA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESAN SNIMAK! Karić, Tomović i Janjuš UPALI u jezero! Pali kao POKOŠENI! Plakaćete od SMEHA! (VIDEO)

Hiiiit!

Danas je Veliki šef dao specijalan zadatak Zadrugarima, a to je da izvedu koreografiju koju su pripremali prethodnih nekoliko dana, na podlozi koja se nalazi na sredini jezera.

Međutim, Zadrugari nisu ni predpostavili da ovaj zadatak nije nimalo lak. Vladimir Tomović, Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš su prvi okušali sreću.

Ovaj zadatak im nije pošao za rukom, te su se sva trojica za par trenutaka našli u jezeru, čak i po nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta.

Zadrugari su plakali od smeha dok su gledali ovu trojicu svojih cimera, a verujemo da ćete i vi kada pogledate kako je sve izgledalo.

Pogledajte ovaj urnebesan snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.