URLIK SE PROLOMIO NOVIM BEOGRADOM: Prva izjava Zvezdana i Anđele nakon diskvalifikacije iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 15:20

URLIK SE PROLOMIO NOVIM BEOGRADOM: Prva izjava Zvezdana i Anđele nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"

"Nisam spavao celu noć!"

Nakon što su diskvalifikovani iz ''Zadruge 6'', Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se sakrili u stan njegovog oca Moke Slavnića, a sada su dali i svoju prvu izjavu i progovorili o izbacivanju iz Bele kuće.

- Dobro smo i sve je u redu. Moka mi je uzimao lekove za srce, moram da se naspavam, nisam spavao celu noć - rekao je Zvezdan, dok je Anđela sve vreme urlala na njega i govorila mu da prekine da priča i krene u stan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, tokom noći i jutra je došlo do masovne svađe na imanju u Šimanovcima, nakon čega je Zvezdan ušao u crveno, uzeo letvu i krenuo ka sobi gde je pretio zadrugarima, a onda razbijao sve oko sebe.

Takođe, Anđela i Maja Marinković su ušle najpre u verbalni sukob, a onda je Đuričićeva nasrnula na Maju, krvnički je čupala, a onda i vukla po zemlji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.