URLICI i VRISAK - Voditelj Elite na društvene mreže objavio snimak, preživeo je veliki ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 13:37

URLICI i VRISAK - Voditelj "Elite" na društvene mreže objavio snimak, preživeo je veliki ŠOK

Nije mogao da veruje šta se dešava!

Voditelj "Elite"Darko Tanasijević, veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a njegovo poslednje oglašavanje nasmejalo je sve njegove pratioce.

Naime, Darko je sinoć usnimio svoje iskustvo sa najmodernijom tehnologijom. Radilo se o naočarama koje se stave na lice, kako bi bio bolji doživljaj igrice

Tanasijević je u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeo da vrišti iz sveg glasa jer je imao osećaj da je stvarno avionom upao u okean, pa mu se čak učinilo da ga je neko od njegovih prijatelja polio vodom.

- Kad vozim avion pa upadnem u okean - napisao je Darko uz objavu.

Kad je skinuo naočare shvatio je da je sve stvar vizuelnog efekta i počeo je da se smeje na sav glas, baš kao i njegovi prijatelji koji su u tom trenutku bili oko njega.

Oni su ga poprskali vodom, na šta je on ostao šokiran jer je mislio da mu se sve što se dešava preko vizuelnog efekta ostvaruje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.