URLA I ZASKAČE ANU: Zvezdan Slavnić DIVLJA po imanju, iz takta ga izbacilo OVO - produkcija u pripravnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 00:01

URLA I ZASKAČE ANU: Zvezdan Slavnić DIVLJA po imanju, iz takta ga izbacilo OVO - produkcija u pripravnosti!

Poput razjarenog bika!

U Beloj kući se sprema pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara" koji su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa.

Zvezdan Slavnić u jednom momentu skočio je na Anu Ćurčić, te je krenuo da urliče. Vidno je bio izbačen iz takta, zbog svih današnjih dešavanja.

- Zakuni se da to stvarno misliš?! Misliš da mi je žao što si ti dobro - urlao je Zvezdan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Je l' možeš da se smiriš - pitala je Ana.

- Nemoj Darko, kaži istinu! Ostavi me na miru, šta hoćeš?! - urlao je Slavnić.

- Šta ti hoćeš?! - pitala je Ana.

- Ti si ta koja lažeš, kad te pitam, kuneš se u decu! Neka je mene sram bilo, za šta te predstavljam - rekao je Zvezdan.

- On je shvatio iz ovog pitanja da sam ja rekla da on meni misli zlo, što nema veze sa životom. Mislim da ti smeta što te ne volim više, a ti ako hoćeš, dokazuj! - rekla je Ana.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.