URGENTNA INTERVENCIJA HITNE POMOĆI! Davidovoj majci Biljani Dragojević pozlilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URGENTNA INTERVENCIJA HITNE POMOĆI! Davidovoj majci Biljani Dragojević pozlilo!

Stres je učinio svoje!

Majka aktuelnog učesnika "Zadruge 2" Davida Dragojevića, Biljana Dragojević prema pisanju domaćih medija imala je velikih zdravstvenih problema u toku današnjeg dana.

Njena nesuđena snajka, bivša Davidova devojka Aleksandra Subotić, danas u prepodnevnim časovima, iselila se iz njene kuće, a Biljanu je to veoma pogodilo.

- Biljana nije dobro. Ima visok pritisak. Ona nikada u životu nije imala povišen pritisak, mada mnogo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nervirala, moralo je negde da pukne. Sada moramo da zovemo hitnu pomoć - ispričala je Biljanina dobra prijateljica Suzana.

Ona je istakla da nije sigurna da li je gospođi Dragojević pozlilo zbog toga što se Aleksandra sa svojom ćerkom vratila u Kaluđericu, ali da je svakako Biljanino stanje bilo veoma loše.

- To ne mogu da tvrdim. Za sada je tako. Biljana je Magdalenu i nju juče odvezla u Beograd. Njih dve su u dobrim odnosima, mada je Bilju jako pogodio Aleksandrin odlazak. Mislim da je i to delimično razlog zbog čega joj se slošilo, ali i sve ostalo što se izdešavalo sa Davidom je verovatno uticalo na njeno zdravstveno stanje - rekla je vidno zabrinuta Biljanina prijateljica.

IZVIŽDAN NA AERODROMU! Sloba pobesneo: Druže, jedi g...! Vređanje, sukob pa BRUTALAN komentar! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.