UREZANO DO KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović se ZALJUBIO DO UŠIJU: Još jednu TETOVAŽU POSVETIO KRISTINI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 15:25

UREZANO DO KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović se ZALJUBIO DO UŠIJU: Još jednu TETOVAŽU POSVETIO KRISTINI

U ljubavi!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su i nakon rijalitija "Zadruga"nastavili ljubavnu vezu, a svakim danom sve više šokiraju fanove.

Dok mnogi komentarišu da je Golubović podetinjio pored Spalevićeve, on je danas objavio fotografiju svoje nove tetovaže, posvećene upravo njoj.

Podsetimo, Kristijan i Kristina su zajedno uradili tetovaže na zglobovima sa imenima, nešto nalik zadrugarima Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, koji su uradili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simbolično broj dva.

Sada je Kristijan odlučio da posveti još jednu tetovažu svojoj devojci, zbog koje je ostavio suprugu Ivanu, sa kojom ima ćerku Veru:

- Novi tattoo posvećen meni (nama) in love(u ljubavi) - napisao je Kristijan, a još nije poznato da li će i Kristina uraditi na njenom telu sliku patika, koje očigledno imaju neko dublje značenje za njih dvoje, ili samo Golubović.

Podsetimo, tokom rijalitija, Kristina je nazvana ljubavnicom, a nakon finala Kristijan i Kristina se ne odvajaju, te su kupili i psa, kao zajedničkog, što je trend očigledno jer su istu stvar uradili Stanija Dobrojević i njen momak Marko Marković.

I dok komentari pljušte da se Golubović ponaša kao tinejdžer zaljubljeni, on uživa sa svojom ljubavi iz rijalitija i svakodnevno to objavljuje na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.