URAGANKA OTKRILA ISTINU! Nakon priča da je u vezi sa fudbalerom, Nikolićka progovorila o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 14:38

URAGANKA OTKRILA ISTINU! Nakon priča da je u vezi sa fudbalerom, Nikolićka progovorila o njihovom odnosu

"Često se sastanemo na Kopaoniku."

Devojke iz popularnog muzičkog tria "Hurricane" svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima, vatrenim nastupom i atraktivnim izgledom, već nakon prvog pojavljivanja privukle su pažnju javnosti.

Ipak, ono što javnost najviše zanima je njihov emotivni život i odgovor na pitanje - Koga ljube lepe "Uraganke"?

Ovih dana ne prestaje da se piše o novom dečku Ivane Nikolić, fudbaleru Vladimiru Volkovu, sa kojim je, kako domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji navode, Ivana, već nekoliko meseci u srećnoj vezi. Zimovanje na Kopaoniku dalo je javnosti povoda za brojna nagađanja o ovoj romansi, ali se ni Ivana ni Vladimir do sada, tim povodom nisu javno oglasili.

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Novinari su kontaktirali Ivanu koja je demantovala sva nagađanja o vezi sa pomenutim fudbalerom.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - kratko je rekla Ivana, koja je i do sada isticala da zbog obima posla, nema vremena da se emotivno posveti partneru, što je i jedan od razloga raskida dugogodišnje veze, iz koje je nedavno izašla.

A post shared by Milica (@starmilica)

- Što se tiče grupe, trenutno radimo na odabiru pesme za Evroviziju i jedva čekamo da počnu one prave pripreme - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.