URAĐEN PRESEK GLASOVA! Narod je DONEO ODLUKU! Večeras Zadrugu ZAUVEK NAPUŠTA ovaj takmičar! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 21:48

URAĐEN PRESEK GLASOVA! Narod je DONEO ODLUKU! Večeras Zadrugu ZAUVEK NAPUŠTA ovaj takmičar! ŠOK!

Rezultati su frapantni!

Večeras, kao što smo i navikli svake nedleje, očekuje nas turbulentna noć u "Zadruzi". Kako je veče izbacivanja, tako će nominovani takmičari igrati igricu Velikog šefa, u borbi za opstanak u Beloj kući.

Nominovani takmičari su, podsetimo, Lazar Čolić Zola, od strane zadrugara i Stefan Šebez, od strane publike.

Na našem portalu Srbija Danas, stajala je anketa, gde su gledaoci i naši čitaoci mogli da glasaju, koji od ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva učesnika napušta Imaginarijum večeras, tačnije, da izrazi svoje mišljenje o tome ko večeras izlazi iz Zadruge.

Nakon preseka glasova Lazar Čolić Zola odneo je 1.408 glasova, dok je Stefan Šebez dobio 2.858 Vaših glasova.

Po svemu sudeći, čitaoci našeg portala Srbija Danas, smatraju da večeras Belu kuću napušta Stefan, a da li će on uspeti da preokrene situaciju i izbori se za opstanak, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODRAĐEN PRESEK GLASOVA! Ovaj takmičar Parova NEMA PODRŠKU NARODA! Evo ko večeras NAPUŠTA rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021

Šok rezultati!..Večeras, kao što i svake nedelje pratimo, očekuje nas veče izbacivanja iz "Parova"...Među nominovanim takmičarima ove nedelje su: Igor Mićić, Snežana Jovičić, Tanja Radovanović, Goran Stevanović Pegi, Teodora Delić i Nataša Pajović...Na našem portalu Srbija Danas objavljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.