URAĐEN JE PRESEK GLASOVA PUBLIKE! ŠOK REZULTATI! Evo ko večeras napušta Zadrugu - Narod je odlučio?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 21:35

URAĐEN JE PRESEK GLASOVA PUBLIKE! ŠOK REZULTATI! Evo ko večeras napušta "Zadrugu" - Narod je odlučio?!

Samo pobeda u igrici Velikog šefa ga može spasiti?!

Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga 4" privodi se kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje.

Ivana Marinković prošle nedelje je napustila velelepno imanje u Šimanovcima i za vođu je postavila Lepog Miću. On je odlučio da za potrčke postavi Milicu Kemez i Mišela Gvozdenovića.

Učesnici su nominacijama u izolaciju poslali Mišela, a najmanji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj glasova publike osvojili su Dragana Burmazović i Alen Hadrović, te su i oni nominovani za ovonedeljno izbacivanje.

Od petka njih troje provode vreme u izolaciju i isčekuju večerašnji presek glasova kako bi saznali ko zauvek napušta Belu kuću. Mi smo kreirali anketu i upitali smo čitaoce portala Srbija Danas ko će večeras biti izbačen iz "Zadruge".

Urađen je presek glasova, a čitaoci našeg portala smatraju da će velelepno imanje napustiti Alen Hadrović. On je osvojio čak 3591 glas, a za njim na tabeli našla se Dragana sa osvojenih 2454 glasova, dok Mišel broji samo 536 glasova.

Ostaje da ispratimo večerašnje "Izbacivanje" i da saznamo da li će Alen zaista napustiti rijaliti i ostaviti svoju izabranicu Maju Marković da se bori sama u Beloj kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKI ŠEF DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU Preokret tokom izbacivanja, svi u šoku

Izvor: Blic, 22.Feb.2021, 10:27

Dragana Burmazović, Alen Hadrović i Mišel Gvozdenović bili su prošle nedelje nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 4", međutim sinoć se dogodio presedan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.