UPUCAN NA ROĐENDAN! Ubijen još jedan učesnik takmičenja “The Voice”, dvoje nastradalo u nedelju dana!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUCAN NA ROĐENDAN! Ubijen još jedan učesnik takmičenja “The Voice”, dvoje nastradalo u nedelju dana!

Pevač Alehandro Fuentes Rosas, bivši učesnik meksičke verzije takmičenja "The Voice", preminuo je nakon što je upucan u Čikagu.

Alehandro je ubijen na svoj 45. rođendan, kada je u četvrtak nakon proslave pogođen u glavu iz vatrenog oružja. Napadač je naredio Fuentesu da napustio automobil, ali pevač se opirao pa je u njega ispaljeno nekoliko hitaca, prenosi CNN.

Ovo je drugi slučaj u poslednjih nedelju dana, s obzirom da je samo nekoliko dana ranije u Orlandu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na Floridi nastradala Kristina Grimi, takođe učesnica takmičenja "The Voice", ali američkoj verziji.

Pogledajte kako se Alehandro takmičio:



(Telegraf.rs/CNN)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.