UPS! Luna se IZLANULA - UNAPRED DOGOVORENO da Anabela IDE U FINALE? A evo i KADA Luna napušta Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 16:44

UPS! Luna se IZLANULA - UNAPRED DOGOVORENO da Anabela IDE U FINALE? A evo i KADA Luna napušta Zadrugu

Milioni u šoku!

U toku je proslava rođendana Anabeline ćerke Blankice, pa je produkcija odlučila da uvede malu Blankicu kako bi na današnji dan bile zajedno.

Njima se pridružila i Luna i kamera je zabeležila dosta emotivnih trenutaka, punih suza i smeha.

Međutim, ono što je šokiralo milione je momenat kada Luna svojoj maloj sestri otkriva kada napušta Imaginarijum i vraća se kući.

- Ja izlazim sedam dana pre mame - rekla je ona, a Anabela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je isekla pogledom.

Da li to znači da Luna zna kada i Anabela izlazi? Kako je mogla znati da će tih 7 dana biti pre izlaska Anabele? Ili je Đoganijeva pretpostavila na osnovu plasmana Atijasove i pitanja gledalaca da Anabela ima preveliku podršku, pa joj se podrazumeva da Atijasova ide u finale? Ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.