UPRAVO SADA, POSLEDNJI PUT: Produkcija se obratila gledaocima i zadrugarima - Došao je kraj... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 14:30

UPRAVO SADA, POSLEDNJI PUT: Produkcija se obratila gledaocima i zadrugarima - Došao je kraj... (VIDEO)

Deset meseci je prošlo kao tren.

Nešto što je definitivno obeležilo šestu sezonu Zadruge, pored međuljudskih odnosa, svakako su radio emisije "Delegati" i "Amnezija". 

Zadrugari, ali i verni fanovi su uživali slušajući Osmana Karića, Marka Janjuševića, Filipa Cara i mnoge druge zadrugare koji su bili sastavni deo ovog projekta.

Kako se veliko finale održava sutra uveče, došlo je vreme da se svi zajedno oprostimo od emisija koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo voleli, o čemu je i Veliki šef obavestio zadrugare putem pisma:

- Dragi zadrugari, sada je vreme da počne poslednja emisija u ovoj sezoni. Sada je vreme da Janjuš i Car zajedno vode emisiju. Nadamo se da ćete uživati u poslednjoj emisiji Zadruge 6 - pročitao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.