UPRAVO POTVRĐENO! Marko IZNOSI STVARI iz Luninog STANA! Internet se usijao: ISPRED ZGRADE HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 23:00

"UPRAVO POTVRĐENO! Marko IZNOSI STVARI iz Luninog STANA!" Internet se usijao: "ISPRED ZGRADE HAOS!"

Procurila informacija? HAOS!

Marko Miljković i Luna Đogani su nedavno javno objavili veridbu, pa otišli na putovanje u Tursku, a nedavno i proslavili Markov 37. rođendan.

Pored Instagram profila, Luna i Marko redovno objavljuju Jutjub snimke gde dobijaju veliki broj pregleda, a gde pokazuju javno svoju ljubav, sada kada nisu učesnici rijalitija, pa njihovi fanovi mogu da ih redovno prate.

Međutim, večeras je jedna fan grupa na Instagram profilu objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informaciju da se navodno Marko upravo seli iz Luninog stana, i da je navodno ispred stana Đoganijeve haos:

- Upravo potvrđeno... Šerpa (Marko Miljković) iznosi svoje stvari iz Luninog stana... Haos ispred zgrade - pisalo je u objavi.

Da li je ovo istina ili je lažna informacija ostaje nam da proverimo, ali svakako nadimak "Šerpa" su Marku dali antifanovi, pa ne bi bilo čudno da je neko od njihovih "hejtera" hteo da baci "lažnu buvu" ovim rečima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

POSTOJI I SNIMAK! Pre nego što je UHAPŠEN, evo šta je Rasta radio u svom domu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.