UPOZORILA SAM JE ZBOG PARA I STANA NA ZVEZDANA! Ana otkrila šta je šapnula Maji - kamere ovo nisu snimile u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 08:12

"UPOZORILA SAM JE ZBOG PARA I STANA NA ZVEZDANA!" Ana otkrila šta je šapnula Maji - kamere ovo nisu snimile u rijalitiju

Bacila sve karte na sto!

Dušica Jakovljević noćas je u emisiji "Narod pita" ugostila Anu Ćurčić. Zadrugarka je tokom emisije pričala o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Zašto su svi misli da se foliraš kada je reč o tvojim osećanjima? - pitala je Dušica.

- Mislili su zbog toga što sam stalno spuštala loptu, mislili su zbog pesme. Mislili su da sam s pesmom "Zbogom ćelavi", da sam potvrdila emocije, a suprotno je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnila sam jedan deo svoje emocije. Gledalac koji gleda, nije u našoj koži. Vrlo opravdano sam spuštala loptu, ne zbog njega, nego zbog sebe. Ne sećam se šta su mi još pripisivali - rekla je Ana.

Nakon odgledanog priloga o svađi Ane i Maje Marinković, Ćurčićeva je prokomentarisala ovu svađu.

- Zašto nisi ostala pri ovom stavu? - pitala je Dušica.

- Jesam, razgovarala sam sa njom, prišla sam joj da joj izjavim saučešće. Ništa mene nije povredilo to za Zvezdana, nego njen odnos prema meni. Nisam očekivala. Šta god mi je trebalo, ona je neko ko ti vrlo srdačno daje i onda mi se iskreno izvinila i ja sam njoj. Prešle smo preko toga i nastavile kako je bilo. U jednom momentu sam joj rekla da vodi računa i da je ona devojka koja je samostalna, sa kim će da bude, njena stvar. Šapnula sam joj da vodi računa da ima stan i pare i da pazi da joj se Zvezdan ne prikači - rekla je Ana.

- Kako komentarišeš i to što su zadrugari govorili, bila su i pitanja, da si nahranila sujetu kada je Zvezdan prevario Anđelu s Majom? - pitala je voditeljka.

- Nisam nahranila svoju sujetu, čak sam i bila vidno iznenađena da je Zvezdan prevario Anđelu, jer je ostavio mene zbog velike ljubavi, pa je ostavio i nju zbog Maje. Ja sam mnoge stvari otkrila i suočila se kakav je on, u mnogim situacijama je bio prekriven. Sve se lomilo preko mene, ispala sam kriva što sam dobra sa Majom. Šta je meni Maja kriva?! Meni je Slavnić kriv, pa i Anđela - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.