UPOZORAVALA SAM JE ŠTA JE ČEKA... Ana Ćurčić pružila podršku Anđeli nakon što je prijavila Zvezdana za nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 15:00

"UPOZORAVALA SAM JE ŠTA JE ČEKA..." Ana Ćurčić pružila podršku Anđeli nakon što je prijavila Zvezdana za nasilje

Zaboravila na sve nesuglasice!

Anđela Đuričić tužila je Zvezdana Slavnića da je nad njom vršio krivična dela nasilje u porodici i nanošenje lakših telesnih povreda.

Za domaće medije se povodom ove teme oglasila i Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić. Ona je istakla da je upozoravala Anđelu da će doći do fizičkih obračuna. Ona je zaboravila na sve njihove nesuglasice i pružila podršku Anđeli u ovoj borbi.

 - U startu želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - govori Ana za "Republiku".

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboju -  govori Ana.

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - rekla je Ana.

- Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave - rekla je Ana Ćurčić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.