UPOZNALI SNAJKU! Đukić odveo Ivu kod roditelja na UPOZNAVANJE - Otkrio PLANOVE za njihovu budućnost?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 20:02

UPOZNALI SNAJKU! Đukić odveo Ivu kod roditelja na UPOZNAVANJE - Otkrio PLANOVE za njihovu budućnost?

Otvoreno o svemu.

Filip Đukić, takođe superfinalista ovogodišnje sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga 3", jedan je od onih koji su obeležili ovaj šou, u duetu sa svojom devojkom Ivom Grgurić.

Oboje su bili nesigurni kada je njihova emotivna veza u pitanju, pa, iako provode vreme zajedno i izašli su ruku pod ruku, ni sada ne žele da ozvaniče svoj status veze. Filip je ekskluzivo za medije otkrio kako se to njihov odnos promenio, pa i o tome kako su njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roditelji prihvatili potencijalnu buduću snajku.

Najpre, podelio je sa nama kako je izgledao susret sa porodicom i bratom, koga nije video dve godine.

A post shared by Z A D R U G A (@zadrugari_iz_zadruge_4) on Jul 12, 2020 at 1:52am PDT

- Super mi je, sreo sam se sa bratom, video sa mojima, tražim stan, jurcam za lokal i to je to. Jedino se navikavam malo na ovu situaciju s nošenjem maske, ali polako.

Zatim smo se osvrnuli na njegov odnos sa Ivom i planovima za budućnost.

- Pa, i dalje je isto, viđamo se, dok je ona tu, jako nam je lepo, imamo iste razgovore kao i u "Zadruzi", tako da ništa nismo konkretizovali. Ona će sad ići za Zagreb, pa ne znam kako će sve to funkcionisati, jedini nam je problem ta fizička udaljenost, da je ona iz Beograda, sve bi bilo mnogo lakše... Ali i ja ću ići tamo, pa će ona opet dolaziti ovde, i tako... - nastavio je Filip.

A post shared by @iva.i.filip on Jul 14, 2020 at 12:24pm PDT

S obzirom da su u, kako oni kažu, "ne-vezi", zanimalo nas je da li i takozvane ne-devojke upoznaje sa roditeljima ili je napravio izuzetak.

- Haha, napravio sam izuzetak, Iva je posebna. Što se tiče termina "ne-veza", ja bih to obrazložio kroz onaj status veze na fejsbuku, neka bude "It's complicated", eto, tako ćemo objasniti - našalio se Filip, pa dodao:

- Roditelji su je svakako već poznavali, pošto su nas pratili i gledali non-stop. Bila je situacija kao da se već odavno poznajemo, odlično su je prihvatili - dodao je Đukić.

A post shared by Filip Đukić (@don.filipo.tattoo) on Sep 4, 2019 at 9:41am PDT

Na kraju, Đukić je prokomentarisao svoje ponašanje tokom rijalitija i odnos sa ostalim zadrugarima.

- Roditelji su mi govorili neke stvari koje ja nisam mogao unutra da vidim, ali mene ne zanima šta mi je neko u januaru rekao, neću time da se bavim... Meni je apsolutno sve isto. Čak i sa Ivom imam isti način komunikacije, samo što se uopšte ne svađamo, nismo povisili ton jedno na drugo. Ali ljudi misle da sam se unutra folirao i da nisam želeo da pričam sve pred kamerama, ali nije tako, ništa joj drugo nisam rekao ni sada. Nastaviću da se družim sa istom ekipom, Mlađom i ljudima koje poznajem i iz prethodnih sezona - izjavio je Đukić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.