UPOREDILA MARINKOVIĆE SA KULIĆIMA: Stanija OSUDILA ponašanje svoje DRUGARICE - Taki pokušao da OPRAVDA ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2022, 01:02

UPOREDILA MARINKOVIĆE SA KULIĆIMA: Stanija OSUDILA ponašanje svoje DRUGARICE - Taki pokušao da OPRAVDA ćerku

Pravda se da nije znao

U svojoj emisiji "Izbacivanje", voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Staniju Dobrojević Radomira Marinkovića Takija.

Nakon ljubavnog klipa Marka Markovića i Milice Veselinović koji je pušten, Stanija je otkrila kako ona gleda na to:

- Jao, ja moram da kažem da su Milica i Marko slatki, a ona je najstabilnija od svih njih. Nije zanimljivo kao priča sa Majom, a sa Milicom ima neka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strast koja nije bila sa Majom - rekla je Stanija.

- On jeste iskren, ali nije ni to nije to - dodala je Stanija.

- Taki da li si ti video Marka kao svog zeta? - upitala je Dušica.

- Ma on je sjajan momak - rekao je Taki.

- Ne sme on ispred mene da kaže šta misli - dodala je Stanija pa nastavila:

- Ja moram da kažem da Taki i Maja pričaju kako smo mi prijateljice i sve to, ali moram da kažem da iz kodeksa nije smela da bude sa Markom, jer ako ona priča da je moja drugarica, to ne sme, Marko je moj bivši. Ja sam hvala Bogu Maju sama spremala za "Zadrugu 5", bez Marka. Zameram ja i njoj i Marku, on je moj sveže bivši momak. Ja sam se trudila Maju da opravdam uvek do letos dok se nije desilo ono,a sada me ni ovo nije iznenadilo, Moram još da dodam da Marku ne zameram devojke, ali mu zameram to što me nije odbranio, a Maja juri kadar, ona mene voli, ali to je ona - dodala je Stanija.

- Dušice ja nisam znao da je Maja bila sa Pecom tri meseca, kažem joj ja svašta kod kuće, ali ne vredi - dodao je Taki.

- Kako Miljana pravi Mariji probleme, tako i Maja Takiju - rekla je Stanija.

- Ja njoj ne mogu ništa, ona mene napadne stalno, ja sam protiv svega što je ona radila, ali nije vredelo - rekao je Taki.

- Njima najviše moj bivši odgovara - dodala je Stanija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.