UPLAŠILA SAM SE, REKLA SAM MU DA ĆU ZVATI POLICIJUI! Oglasila se Jovana Jeremić nakon sačekuše ispred Pinka

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:23

"UPLAŠILA SAM SE, REKLA SAM MU DA ĆU ZVATI POLICIJUI!" Oglasila se Jovana Jeremić nakon sačekuše ispred Pinka

Shvatila da je čovek ubeđen da je s njom u braku!

Voditeljka Jovana Jeremić juče je doživela neprijatnost kada se jedan muškarac pojavio ispred zgrade Pink televizije i predstavio se članovima obezbeđenja kao njen suprug.

Misteriozni muškarac je done korpu punu poklona i sačekao je Jovanu da vidi reakciju kada joj obezbeđenje dodeljuje ovaj njegov dar.

Jovana je upitala gospodina koliko su dugo zajedno, a on je odmah odgovorio sedam meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da imaju dete.

- Moja producentkinja mi je rekla da me čeka neki čovek ispred zgrade "Pinka". Prvo sam pomislila da me čeka za jutarnji program, kako bismo rešili problem koji ima, međutim to nije bilo to. On se predstavio kao moj muž. Rekla sam da me sačeka posle emisije da vidim ko je to - priča Jovana za i dodaje:

- Obezbeđenje je sve vreme stajalo sa mnom, nismo mu dali da uđe u "Pink". On je u tom trenutku rekao: "Zašto ideš sa njima, što ne ideš sa mnom. Sedam meseci smo zajedno, više me ne interesuješ". Ostala sam zatečena.

Odgovorila sam mu: "Gospodine, ko ste vi? Ja vas ni ne poznajem” - napominje Jeremićeva i za kraj otkriva:

- On je i dalje bio ubeđen da je moj muž. Kad sam ušla u automobil da odem sa "Pinka", rekao je: "Čuvaj to naše dete", misleći na moju Leu. U tom trenutku sam mu rekla da ću zvati policiju, jer me je uznemirio.

- Naravno da sam se uplašila. Ali oguglala sam na takve stvari kroz posao, ali ću u budućnosti morati da budem oprezna, jer je očigledno da se radi o čoveku koji nije stabilan - zaključila je Jovana za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.