UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST SVOG DETETA, ALARMIRALA POLICIJU! Tamara Đurić dobila pretnje: Da li ja kao majka treba da strahujem?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 16:20

UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST SVOG DETETA, ALARMIRALA POLICIJU! Tamara Đurić dobila pretnje: "Da li ja kao majka treba da strahujem?"

Javno obelodanila prepisku!

Tamara Đurić aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Starleta je danas objavila da ju je nepoznati muškarac uznemiravao putem Instagrama i obratila se policiji za pomoć.

Muškarac joj je ponudio "odmor", a ona nije želela da odgovori na ovu poruku, pa su usledile pretnje.

- Čemu to "seen"? Jednog dana će ti biti krivo za ovo kuliranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je nepoznati muškarac, a Tamara se zabrinula za svoju bezbednost i za bezbednost svog deteta.

- Da li sam ja u obavezi da odgovaram na poruke? Da li ja kao majka treba da strahujem za život svog deteta? Da li da idem linijom manjeg otpora i da odgovaram na svaku poruku da bih dobila mir? - napisala je Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.