UOČI PROSIDBE, ŠTA RADE GOLUPČIĆI: Bela kuća će biti centar SVETA - mreže bruje o ovom događaju?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 12:43

UOČI PROSIDBE, ŠTA RADE GOLUPČIĆI: Bela kuća će biti centar SVETA - mreže bruje o ovom događaju?!

Prelepi prizori!

 Filip Car i Aleksandra Nikolić, nalaze se na Rajskom ostrvu i tu provode svoje zajedničko vreme, kao pravi zaljubljeni par, pravi golupčići.

Na adresu Bele kuće, pristigao je jedan paket, a kada ga je Car otvorio primetila se jedna mala bela kutija, te su svi gledaoci posumnjali da je reč o prstenu i da nam se u "Zadruzi 6" priprema veridba, ali sada je samo pitanje, čija i da li je to zapravo istina?

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by @samo.realno6

Budući da su Car i Nikolićeva nikad zaljubljeniji i da se trenutno nalaze na već pomenutoj lokaciji, odmah su sve oči bile uprte u njih.

Velika većina ljudi smatra da će se upravo ovaj mladi ljubavni par bveriti tokom današnjeg damna, ili možda u nekom narednom peridou, ali to nam ostaje da vidimo.

A kako Filip i Aleks provode vreme, uoči navodne veridbe, pogledajte u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.