UNOSIO DEJANU INFORMACIJE IZ VETERNIKA U ZADRUGU: David imao DOGOVOR sa NJIM - Ćutao sve do SADA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 17:14

UNOSIO DEJANU INFORMACIJE IZ VETERNIKA U "ZADRUGU": David imao DOGOVOR sa NJIM - Ćutao sve do SADA?!

Šok

Iako su u "Zadruzi" bili najbolji prijatelji, Mateja Matijević i Dino Dizdarević više nemaju nikakav kontakt.

Bivši zadrugar je sinoć šokirao gledaoce emisije "Narod pita", kada je priznao da ga je Dino slagao da je bio kod Matijevićevih roditelja u Pančevu u aprilu, kada je nakratko zbog smrtnog slučaja napustio "Zadrugu".

Dinu je, podsetimo, tada preminuo otac, zbog čega je izašao iz "Zadruge". Mateja je tada apelovao na njegove roditelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestru i zeta "da mu se nađu" i pomognu šta god da treba, a Dizdarević je, čim se vratio u "Zadrugu", rekao Mateji da je bio kod njegovih u Pančevu i da im je zahvalan na gostoprimstvu.

- On kada se vratio posle smrtnog slučaja, pružili smo mu podršku. Rekao je da je bio kod mojih. On apsolutno nije bio kod mojih, bio je u Veterniku... Ja sam bio u šoku! Nemamo kontakt nikakav - rekao je Mateja sinoć u emisiji, a Dino je imao svoju verziju priče - očekivano, drugačiju.

- Mateja je odmah znao da nisam bio kod njegovih. To sam mu rekao čim sam imao priliku! A izmislio sam to jer sam imao dogovor sa Davidom Dragojevićem da ne spominjemo da sam bio kod njih u Veterniku. Čim sam ušao to veče, objasnio sam mu za stolom da nisam bio kod njegovih. Čak sam i njegovima rekao da ću reći da sam bio kod njih, sa njima sam imao takav dogovor - objašnjava Dino za Pink.rs i dodaje:

- Mateja i ja se ne čujemo skoro nikako, pratimo se ali ne čujemo. Ne znam što, jednostavno je tako.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.