UNOŠENE SU NETAČNE INFORMACIJE U ZADRUGU - PREKID PROGRAMA: Evo koga je produkcija uključila putem telefona

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 11:46

UNOŠENE SU NETAČNE INFORMACIJE U ZADRUGU - PREKID PROGRAMA: Evo koga je produkcija uključila putem telefona

Prava istina o njihovom odnosu!

Darko Tanasijević ugostio je u emisiji "Narod pita" Zoricu Marković, koja je govorila o svojim odnosima sa zadrugarima tokom učešća u Beloj kući.

U program se uključila i bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić, bivša supruga Bojana Simića, bivšeg zadrugara, koja je prokomentarisala da nije u sukobu sa Zoricom kako se pričalo, ali i da su se videle nakon Zadruge.

- Dobro jutro Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šašić je ovde. Malo sam propratila emisiju, i želim da kažem da Zorica Marković i ja nismo u svađi i da smo se lepo ispričale posle Zadruge 6. Ko nije bio u rijalitiju, ne zna kako je to kad neko unese informacije koje nisu tačne. Mi smo koleginice koje se poštuju, nismo u svađi, niti ćemo biti, niti nas može iko posvađati. - rekla je Ivana Šašič.

- Mislim da je krenula priča, kada se Bojan poveravao Zorici, verovatno se iz Zoricinih komentara naslutilo. - reko je Darko.

- Mislim da je Zorici Marković, sve bilo jasno kada se Ivana Šopić suočila sa Bokijem, tad su svi shvatili da laže. - rekla je Ivana Šašić.

- Drago mi je da si se javila i da si rekla istinu, toliko godine se znamo, ja o tebi mislim sve najlepše, i kao čoveku i ženi i majci. Dobro je da si se uključila, neće moći niko da nas posvađa, džabe kreče. - rekla je Zorica.

- Ja ne mogu da zamerim ni novinarima kada neko kreči laži od početka, ja sve što sam govorila, govorila sam sa dokazima. - rekla je Ivana Šašić.

Jel ste se čuli ti i Boki Kroki posle Zadruge? - upitao je Darko.

- Mi smo na sudu, nema potrebe, mi smo na sudu, ne bi smeo da me kontaktira, i nema razloga. Ja sam toliko poruka dobila i pitanja, kako si mogla da budeš sa takvim čovekom? Dosta se on promenio, posmatrajući ga u Zadruzi sam ga upoznala iznova. - rekla je Ivana Šašić.

- Kažem da u početku nije bio takav nešto se desilo u njegovom životu dok sam ja bila u Zadruzi 4, totalno drugog čoveka sam zatekla na parkingu. Mi od toga nismo zajedno, mir nema cenu. - rekla je Ivana.

- Kako bi reagovala kada bi od Bokija dobila poziv da pevaš u Etno selu? - upitao je Darko.

- Puno košta, u Etno selu 10e dan. To puno košta. Daleko lepa kuća. Car je sve znao, ali ga je ispoštovao jer ga je on i ubacio u Zadrugu. - rekla je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.