UNIŠTILA SI ME, SKLONI SE! Mina i Mensur napravili HAOS u izolaciji! On urlao i lupao, ona dramila i molila ga da je ne ostavi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 07:03

UNIŠTILA SI ME, SKLONI SE! Mina i Mensur napravili HAOS u izolaciji! On urlao i lupao, ona dramila i molila ga da je ne ostavi! (VIDEO)

Ne smiruju se...

Nakon haosa koji su imali u dvorištu, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić nastavili su da se svađaju u sobi za izolaciju. U jednom momentu Mensur je izašao iz sobe, a Mina je počela da ga doziva po imanju.

Kada se Mensur vratio u sobu, govorio je Mini kako ga je uništila i nije želeo da priča sa njom. Zatim ga je Mina molila da spavaju zajedno, da bi Mensur počeo da viče i udara rukama o zid. I Mina je vikala, a onda legla pored Ajdarpašića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zagrlila ga.

- Uništila si me, kraj! Ti hoćeš da okreneš situaciju u svoju korist. A ja kad pogrešim, p*čko spavaš po 10 sati! - rekao je Mensur.

- Nisam samo ja kriva. Nego i ti, jer mi samo s*reš! Stalno je Mina kriva. Reci zaista ono što misliš o meni. Nismo više zajedno? Pitam te nešto. Tebi se obraćam! Čuješ li šta te pitam? Pitala sam te nešto - govorila je Mina.

- Ostavi me na miru. Skloni mi se! Uništen sam! Skloni se! - pričao je Mensur.

- Ne! Molim te! Nemoj molim te ovako! Dođi kod mene, molim te - ubeđivala ga je Mina.

- Pa kod tebe sam! Opet dobijaš šta hoćeš! Opet ti dobijaš! Evo, došao sam! Evo me došao sam! - vikao je Mensur.

- Izvini, molim te! Nećeš me ostaviti? - rekla mu je Mina.

- Kada sam ja tebe ostavio? - izjavio je Mensur.

U video prilozima možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.