UNIŠTEN LJUBAVNI TROUGAO: Sestra Cvijanović objasnila PRAVE MOTIVE koji stoje iza Jovaninog proganjanja Uroša

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 15:46

UNIŠTEN LJUBAVNI TROUGAO: Sestra Cvijanović objasnila PRAVE MOTIVE koji stoje iza Jovaninog "proganjanja" Uroša

Postala je jako kivna na momka svoje sestre.
Nakon jučerašnje svađe između učesnika "Elite" Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, kojoj je prethodio sukob između Danijela Dujkovića Munje i Uroša u Beloj kući je nastao haos.
Ovim povodom oglasila se i Jovanina sestra sa komentarom o sestrinom ponašanju prema Urošu. Mnogi kažu da ga "proganja", ali Ivana poznaje svoju sestru ipak najbolje.
- Videla sam da je Jovana poprilično provocirala Uroša, i to je njena klasična provokacija, bila je izazvana zbog njegovog ponašanja. Mislim da je to produkt njegovog ponašanja i Jovana je izrevoltirana i zato to radi. On je trebao da postavi stvari na svoje mesto ako je muškarac....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.