UNEREDILA SE U GAĆE! Kulićka na STUBU SRAMA I MORALNE OSUDE, zadrugari je napali SA SVIH STRANA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 16:37

UNEREDILA SE U GAĆE! Kulićka na STUBU SRAMA I MORALNE OSUDE, zadrugari je napali SA SVIH STRANA (VIDEO)

Drama i dalje traje...

Miljana Kulić je prekinula raspravu na porodičnom sastanku, kako bi dobila reč koju čeka skoro sat vremena.

- Mnogi ljudi su dali sebi za pravo mnoge stvari, da pričaju da kradem, da pričaju da uriniram u tuš kabini, da mi upadaju u reč jer misle da sam slaba... Puštam ljude da laju još neko vreme... Izmišljaju da sam im ukrala kozmetiku, olovku... Ja apsolutno sve imam... Ološi misle da će me diskvalifikovati. Ja ćutim, strpljen spašen... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Psi laju, karavani prolaze, ja ću pustiti pse da još malo laju. Sandra mi je malopre izvređala inteligenciju - poručila je Miljana.

- Ko kaki u tuš kabini? - pitala je Sandra.

- Gde su ti prijatelji? Ja kakim, da bi ti imala šta da jedeš... Ovu dramu možeš u pozorištu. Evo sve ste u pravu da ja radim to... Mene ne možete da ukaljate. I Kristina mi se nakačila zbog dužeg opstanka... Napada me non-stop, ali ja ostajem imuna... - rekla je Kulićeva.

- Uzela je moje maramice, počela da ih deli, ja sam rekla da su moje, ona kaže da su Željkove... Onda je došla i rekla da su ipak moje i da će da mi vrati. Pre tri dana uzela moje naočare sa stola, ja rekla Kristijanu, on rekao da mi vrati. Juče uzela moj sjaj za usne i krenula da ga maže. Ja joj kažem da je moj, vidim broj i kažem da jeste. Ona kaže da ima 15 takvih i da će da ih donese, i donosi mi bananu... A onda se ljuti kada tražiš nešto svoje nazad. I jeste vršila nuždu tuš kabini pored mene - ustala je Kristina Spalević.

- Kristina je bila 20 minuta u WC-u, ja sam se uneredila, ušla u tuš kabinu, dešava se svima... Oprala to sredstvom za čišćenje, oprala stvari praškom... Sve sam oprala za sobom. Nisam se u tuš kabini uneredila, nuždu sam obavila ispred vrata od toaleta jer nije htela da izađe, a veš sam oprala u kabini - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.