UNEO LAŽNE INFORMACIJE O DEJANU!  Car preneo Aleks IZMIŠLJENU priču: Hoće da je SLOMI - reakcija IZNENADILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 09:52

UNEO LAŽNE INFORMACIJE O DEJANU! Car preneo Aleks IZMIŠLJENU priču: Hoće da je SLOMI - reakcija IZNENADILA

Lukav momak.

Aleks Nikolić je mnoge iznenadila svojim ponašanjem u Zadruzi. Dok je mnogi brane i tvrde da je i dalje slepo odana Dejanu Dragojeviću, druggi tvrde da samo čeka priliku da se baci nekom u krevet.

Istina je da Aleks dobija različite informacije. Pre neki dan joj je Marija Kulić ispričala da je dobila informacije da je Deki raskinuo sa njom što nije istina. Ona zbog toga već nekoliko dana sluđeno hoda kao zombi po kući, ali šok je očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sprečava da i dalje flertuje sa drugim muškarcima u kući.

Trenutno uzavrela situacija se pravi i sa Filipom Carom, a na internetu se pojavio njihov zanimljiv razgovor u dvorištu.

Nju su prvashodno zanimale inforamcije spolja i šta se dešava napolju. A Filip joj ispričao kako se druži sa Dejanom i kako ga je tagovao na Instagramu.

- Jaoj, Filipe, ja te dobro znam, Znači tagovao si na Instagramu? Ko zna šta si tamo napisao. Znam te baš dobro - kroz osmeh je pričala Aleks.

- Da morao sam. To je bila za*ebanicja - rekao je Car.

- Ti i Dejan ste sada super, zakopali ste ratne sekire. Svi se ovde čude i osuđuju me zašto uopšte pričam sa tobom, ali Dejan se pomirio sa tobom, tako da mogu i ja da pričam - kroz osmeh je cvrkutala Aleks.

- Nisam se ja čuo sa njim telefonom. nego smo bili konkretni. i njegova podrška me podržava, redovno taguje - nastavio je da laže Car.

- Čovek je i rekao da hoće da urami tvoju sliku - smejal se Aleks.

- Biće tebi zanimljivo u rijalitiju - kaže Aleks.

- Ma biće i tebi, ima još sedam meseci - bio je misteriozan Filip.

- Ma meni je ovde dosadno - požalila se Aleks.

Pogledajte ceo razgovor u nastavku:

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.