UNAKAZILA SE! Elena Kitić ŠOKIRALA fanove: Obratila im se - Moli za POMOĆ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 10:35

UNAKAZILA SE! Elena Kitić ŠOKIRALA fanove: Obratila im se - Moli za POMOĆ! (FOTO)

Mnogima se čini da je preterala.

 Ćerka Mileta Kitića izabrala je da se bavi muzikom, ali je rešila da pravi svetsku scenu, što pokazuje i njen imidž. Ipak, mnogi se pitaju da li je boli i da li se odlučila za ovaj potez zbog lepote ili autentičnosti.

uNaime, ona je na svom Instagram storiju prvo pokazala nakit koji ima na zubima.

 Potom se pohvalila i dugačkim, zelenim noktima, pa je napisala:

- Uradila sam mnogo duge nokte, treba mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko da mi pomaže u dnevnom obavezama, ako ste zainteresovani pišite mi u DM.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ćerka Mileta Kitića voli da ŠOKIRA! FURA STIL koji nikog ne ostavlja RAVNODUŠNIM!

Izvor: Svet, 05.Avg.2020

Ćerka Mileta Kitića, Elena Kitić ima prepoznatljiv stil, a po svemu sudeći, svoju muzičku karijeru planira da proširi i na svetsko tržište.. NAPADA SVETSKU SCENU! Njen imidž je autentučan, a potez na koji se odlučila mnoge je ostavio bez teksta.. Naime, Elena je na Instagramu objavila stori...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.