UMRO MUZIČAR (46): Nakon kraće i teške bolesti, više nije izdržao - porodica uputila apel

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 14:18

UMRO MUZIČAR (46): Nakon kraće i teške bolesti, više nije izdržao - porodica uputila apel

Prerano je napustio ovaj svet.

Gitarista čuvene irske rok grupe The Script Mark Šihan preminuo je u 46. godini života. Bend je u petak objavio da je Mark preminuo rekavši da je izgubio život u bolnici nakon kratke bolesti.

Zvanični uzrok smrti nije objavljen. Markovi drugovi iz benda ga se sećaju kao "mnogo voljenog muža, oca, brata, kolege iz benda i prijatelja".

Uz porodicu, zamolili su fanove u ime benda i porodice imaju razumevanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovim teškim trenucima, kao i da poštuju njihov privatnost.

Kada je The Script prošle godine bio na turneji po Sjedinjenim Državama na američkoj turneji sa svojim najvećim hitovima, Mark nije nastupao sa bendom.

U to vreme, pevač Deni O'Donohju rekao je za "Sunday World" da Mark provodi vreme sa porodicom i da je uzeo slobodno. Mark je pomogao osnivanje The Script u Dablinu još 2001. godine, zajedno sa Denijem i Glenom Pauerom na bubnjevima.

Prvi album grupe, "The Script", dostigao je prvo mesto u Ujedinjenom Kraljevstvu i u Irskoj, a njihov glavni singl, "The Man Who Can't Be Moved" dospeo je na drugo mesto na listi singlova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.