UMRLICA OSVANULA NA PROFILU: Vojaž duboko potresen tragedijom u Gradačcu - Oprostio se od ubijene žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 16:34

UMRLICA OSVANULA NA PROFILU: Vojaž duboko potresen tragedijom u Gradačcu - Oprostio se od ubijene žene

Masovno ubistvo koje je potreslo region.

Danas je izvesni Nermin Sulejmanović iz Gradačca odlučio da krene u krvavi pohod, prilikom kojeg je ubio četiri osobe, a dvoje ranio.

On je ubio svoju suprugu i majku svog deteta, a monstruozan čin je prenosio uživo putem svog naloga na Instagramu! Nakon nemilosrdnog ubistva, Sulejmanović se ponovo obratio putem ove društvene mreže, sa tada nepoznate lokacije, a prilikom lajva koji je monstrum držao vređao je svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo ubijenu suprugu.

Kompletna nacija je šokirana njegovim zverstvom, a mreže su preplavljene umrlicom posvećenoj hrabroj ženi koja je nasilnika prijavljivala policiji.

- Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje! Gradačac, 11.08.2023. Ožalošćeni: Građanke i građani Bosne i Hercegovine.

Umrlicu su na svojim profilima podelile brojne javne ličnosti, među kojima su mladi reperi Mihailo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući, kao i Vuk Mob, Vesna Đogani i Olja Bajrami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.