UMRLA joj je ćerka: Bivša zadrugarka Žiža na zemlji proživljava pakao - sa ovoliko novca živi u nemaštini

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 18:05

UMRLA joj je ćerka: Bivša zadrugarka Žiža na zemlji proživljava pakao - sa ovoliko novca živi u nemaštini

Tužna sudbina...

Čuvena glumica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Žiža Stojanović, proslavila se ulogom Cace Fontane u seriji "Srećni ljudi", a svoj talenat za glumu pokazala je od malena, sa osam godina, recitujući pesme na školskim priredbama. Međutim, njeno detinjstvo obeleženo je nemaštinom i strahom koji je rat doneo. Majka Leposava je prodavala zlatni nakit za hranu, kako bi Žiža i njena sestra Dobrila imale šta da jedu.

Ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveće ljubavi u njenom životu imao je glumac Dušan Bulajić, sa kojim je bila u ljubavi dve godine, nakon čega se on oženio glumicom Oliverom Marković, prenosili su mediji.

- Duško Bulajić, bio je muž Olivere Marković. To je moja najveća ljubav, mi smo bili dve godine. S njim sam igrala i u Nišu i drugde. U Nišu, kad smo imali prvi angažman, već se zaljubio u mene. To je bilo posle muža, a mi nismo bili u braku. On se posle oženio Oliverom Marković. Ona je znala za mene, da je on mene voleo. Još iz Niša me je voleo, a u Beogradu smo se spojili - pričala je glumica tokom učešća u "Zadruzi".

Najteži trenutak u Žižinom životu bio je gubitak naslednice Sanje, koja je preminula nakon teške bolesti. Glumica se nikada nije oporavila od tog gubitka, a trenutno se suočava i sa finansijskim problemima. Kako je otkrila jednom prilikom, sa samo 30.000 dinara mesečno jedva sastavlja kraj s krajem. Žiža je istakla da nema nacionalnu penziju, uprkos tome što je odigrala preko 120 uloga i glumila od svoje osme godine.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.