UMRLA SUPRUGA POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: Otišla je moja žena i majka mog sina! Tužnim rečima se OPROSTIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 23:14

UMRLA SUPRUGA POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: "Otišla je moja žena i majka mog sina!" Tužnim rečima se OPROSTIO!

Zalost

Voditelj Aleksandar Saša Filipović je na svom Fejsbuk profilu podelo  potresne vesti da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović.

On se od nje oprostio potresnom porukom, dok su mu prijatelji na Fejsbuku u komentarima izjavljivali saučešće.

- Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice - napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

BONUS VIDEO: Viki Miljković: "Svašta sam prolazila sa Nerminom kroz takmičenje, a Ceca je bila uz nas"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.