UMRLA JE, IMA LI IH JOŠ? Konstraktu dočekalo ČUDO IZ MRAKA u rodnom gradu Babe Vange! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 21:41

"UMRLA JE, IMA LI IH JOŠ?" Konstraktu dočekalo ČUDO IZ MRAKA u rodnom gradu Babe Vange! (VIDEO)

Nimalo obična situacija...

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, oglasila se na drušvenoj mreži Instagram iz Strumice u Severnoj Makedoniji.

Umetnica se snimala u svojoj hotelskoj sobi, te tom prilikom pomenula pokojnu vidovnjakinju koja je rođena u ovom gradu.

- Evo stigli smo u Strumicu. Kažu da je odavde Baba Vanga. Ona je umrla. Da li tu ima još nekih vidovnjaka? - zapitala se Konstrakta, a zatim objavila još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video u okviru opcije "stori".

Anu je na terasi njenog smeštaja dočekalo pravo čudo - paun. Umetnica se u svom stilu našalila povodom ove situacije:

- Očekivala sam vidovnjačicu u lobiju, ali život je samo jedan paun na terasi.

Konstrakta i Baba Vanga pic.twitter.com/KBUaBiLEyA

— pensador (@sakriosamime) September 7, 2023

Ana se zatim pozabavila time šta ova ptica simbolizuje, te je objavila isečak iz jednog članka:

- Ako imate problema sa poslom ili radom, smestite svog pauna u severnu zonu Feng šuija, kako biste pomogli sami sebi. Za dostizanje slave, paun svoje mesto mora pronaći u južnom delu vašeg doma, gde će mu se snaga povećati uz prisustvo crvene boje i vatre.

Konstarkta se povodom ovog teksta našalila:

- Kako znaju da mi treba posao i slava?

Podsetimo, Ana Đurić se poslužila novinskim člancima u kojima se pominjala pevačica Emina Jahović kako bi napisala pesmu "Nemam šamana", dok je vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, našla svoje mesto u pesmi "In Corpore Sano" sa kojom je Konstrakta predstavljala Srbiju na "Evroviziji" 2022. godine. Nema sumnje da će i Baba Vanga postati predmet inspiracije čuvene umetnice u nekoj novoj pesmi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.