UMORILA SAM SE, SVAŠTA SAM PROŠLA... Indira Radić se POVLAČI iz javnosti - otkrila RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 22:25

"UMORILA SAM SE, SVAŠTA SAM PROŠLA..." Indira Radić se POVLAČI iz javnosti - otkrila RAZLOG

Traži mir

Indira Radić nakon druge karijere odlučila da se povuče iz javnosti, ali ne i od svoje publike. I dalje radi punom parom, ali je u medijima nema, jer je, kako je objasnila, sita svega.

Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - rekla je Indira i otkrila da i dalje sarađuje sa svojim sinom Severom.

- Moj sin radi na mojoj karijeri, mi smo jedna mala muzička porodica, zajedno stvaramo - istakla je ponosna majka, i dodala...

- Sa Severom se zasad dobro razumem, postao je zreliji i iskusniji, tako da trenutno ne postoje te neke nesuglasice koje smo imali na početku - dodala je Indira.

- Što se finansija tiče i zarade, to je naša privatna stvar, ne dugujemo nikom ništa i to nam je jako bitno jer živimo skromno i mirno, kao i većina porodica u Srbiji - kaže ona.

Indira se osvrnula i na svoj fizički izgled i na negu lica i tela te istakla da je nega veoma važna, posebno za žene u njenim godinama.

- Vodim računa o sebi i svom zdravlju jer niko nije umro star i zdrav. Često idem na kontrole, posećujem kozmetičke salone i radim sve na prirodnoj bazi, jer ne želim da u svojoj 55. godini, koliko sada imam, izgledam kao da imam 80, ali ni kao da imam 30 godina - rekla je Indira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.