UMOBOLNA KRMAČO IZAĐI IZ RIJALITIJA, MUKA NAM JE OD TEBE! Osuda Kulićeve: Držite bolesnu osobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UMOBOLNA KRMAČO IZAĐI IZ RIJALITIJA, MUKA NAM JE OD TEBE!" Osuda Kulićeve: "Držite bolesnu osobu"

Žestoko.

Miljana Kulić, aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga", boravi na imanju sa majkom Marijom Kulić i sad već bivšim momkom Lazarom Čolićem.

Kulićevi već tri sezone prave pometnju u "Zadruzi", i samim tim što je Miljana održala trudnoću u prvoj sezoni, u trećoj abortirala, ona tvrdi da mnogo daje sebe rijalitiju.

Međutim, pre nekoliko dana desio se fizički obračun Kulićeve i Zole, te mu je navodno ona polomila nos, prvo ga polivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodom, a onda i udarcem u glavu. Podsetimo, Miljana je prošle sezone diskvalifikovana jer je Jovanu Tomić, Matoru, udarila mikrofonom u glavu. Obećala je da ove sezone neće biti problema, ali i ovoga puta je nasrnula i priznala javno da je udarila svog momka te večeri.

Gledaoci burno reaguju na Miljanino ponašanje, podržavajući Mariju Kulić, koja se veoma nervira zbog nje.

Neki od komentara na zvaničnoj Jutjub stranici "Zadruge" su:

- Umobolna, izadji iz rijalitija ulepšaj nam dan... da te ne gledamo više....vrati Zoli novac...dosadila si svima .... Muka nam je više od ove krmače, koja je prekršila sva moguća pravila....i vi dalje ćutite i vrtite priču kako vama odgovara..... Gde je pravda za Zolu i Janjuša? Ovog izmlatila... a ovog izvredjala najgore, i svi ćute. (Prošle godine ste izbacili Tomovića) koja je razlika tada i sada.... Neko nasilje podržavate, a neko ne... Neko je kriv, a neko ne. Držite bolesnu osobu tu...čekate da neko padne "mrtav" i koja je razlika izmedju Mikija i Miljane? Vratite Mikija ili izbacite Miljanu.... - pisalo je u komentaru Jutjub kanala "Zadruge".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.