UMESTO MIKROFONA UZELA SAM MOTIKU... Poznata pevačica odustala od muzike i otišla na SELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 19:50

"UMESTO MIKROFONA UZELA SAM MOTIKU..." Poznata pevačica odustala od muzike i otišla na SELO

Nakon razvoda braka lečila se od alkoholizma.

Pevačica Ivana Banfić devedesetih je imala veliku popularnost u čitavom regionu, međutim više je nema na muzičkoj sceni kao ranije.

Podsetimo, ona se 2005. godine prijavila na kliniku za odvakavanje od zavisnosti jer je imala problema sa alkoholom. A sve to je usledilo nakon kraha braka sa menadžerom Robetrom Magićem, koji je trajao dvanaest godina.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ivana je nakon turbulentne prošlosti otišla na selo i posvetila se sebi, a svoje pratioce na Instagramu je obavestila o tome.

Pevačica je rešila da sebi nađe novi izvor prihoda, a kako je kuvanje i pisanje blogova sve popularnije i ona je rešila da snimi emisiju o kuvanju.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)

Na svom Instagram profilu pratiocima je najavila novi projekat koji je nazvala "I Bee Cooking Show".

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)

- S obzirom na to da sam trenutno bez estradnog posla i mogu da pevam samoj sebi ili preko neta, umesto mikrofona, uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u prodavnicama je sve manje namirnica, treba prehraniti porodicu i podizati imunitet. Tako da sam danas sadila luk, koji je preporučljiv za jačanje imuniteta u borbi protiv virusa. Ako imate mogućnosti, posadite nešto, ako nemate njivu ili vrt, možete i u tegle na balkonu. Važno je da znamo da možemo da se prehranimo i da nismo gladni. U prirodi ima puno biljaka koje su jestive - poručila je Banfićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.